Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Festa 87è Aniversari

El passat dia 1 de maig de 2017, l’Sport Ciclista Bétulo celebrà la Festa del seu 87è Aniversari. L’acte va comptar amb la presència de dos dels deu primers socis, en Francesc Sola Aragay (núm. 3) i Antonio López Rueda (núm. 8) acompanyats d’un nombrós grup de socis, familiars i simpatitzant, en total una setentena de persones van assistir a l’acte.

Aquesta vegada en Carlos García i en Toni Manzanera van assumir el paper de presentadors, figura que fins ara ho havia fet el company Tubau, que per motius laborals no va poder assistir. Tot seguit a la presentació, el president de l’entitat Josep Bernabéu, va dirigir un breu parlament a tots els assistents, on va posar-nos al dia de tot el què el club havia fet durant la present temporada.

El primer guardó va ser per la tasca a la constància d’en Josep Moreno, encarregat de la classificació de veterans i col·laborador en l’elecció de la nova equipació del club.

Un diploma va ser el que va recollir l’Adolfo Recuenco, en agraïment a l’haver-se encarregat aquests darrers anys del muntatge del sistema de megafonia perquè tothom, inclús la gent que hi era fóra al carrer, pogués seguir perfectament les paraules i la música que va acompanyar tota la festa.

Josep González García i Pere Farigola Roca, van rebre una placa cadascun pels seus 50 anys com a socis de l’entitat, i en Josep Figuereo Comas i l’Alfredo Matas Guardeño pels 25 anys, quedant pendent d’entrega la darrera a l’Alfredo, ja que no va poder assistir.

Un total de 14 socis s’han donat d’alta aquest any, i com és costum s’els ha fet entrega d’un carnet i un clauer, en aquest cas només al Ricardo Díaz Echivalle i Pedro García García van recollir-ho, quedant pendents d’entrega els de Lluís Piferrer Aguilar, José Luis García Nieto, Gabriel Salinas García, Pedro Muñoz López, Pere Giralt Comas, Francisco Ureña Lozano, Sara Sanz Villares, Nuria Lligonya Arrando, Luis María Pascual Sánchez, Jorge Morales Frutos, David Morales Frutos i Luis Sagra Romero.

Seguidament i en ordre invers a la classificació s’entregaren els trofejos corresponents al Campionat d’Excursionisme de l’any 2016. Aquest any ha hagut tres campions ex-aequo: l’Anna Bernat, que ho guanya per quart any consecutiu), Toni Manzanera i Joan Ruiz, seguits de l’Ovidio Ruiz, Montse Benedico, Pedro Baños, Blas Gisbert, Manuel Estepa, José Pérez, Albert Dangla, Carlos García, Julián Díaz, Fernando González, Fº Javier Vallespin, Josep Carrión, Facundo Díaz, Francisco Egea, José De La Fuente, Francisco Navajas, Marce Gómez, Juan Oliva i José María Velázquez. Alguns d’aquests s’entregaran més endavant als que no han pogut assistir.

El Campionat de Veterans del 2016 ha estat guanyat pel José Ayala, seguit del Luis Álvarez, Francesc Font, Pere Farigola, Antonio López Ruera, Josep Moreno, José María Velázquez, Carlos Murillo, Miguel Cerezo i Santiago Andrés. Tots ells han rebut els seus trofejos, menys els què per diferents causes no han assistit.

Va quedar pendent d’entrega el premi per haver disputat el Campionat de ciclocros i la Copa Catalana del 2016 sota llicència de l’Sport Ciclista Bétulo, en aquest cas a l’Àngel Blanco.

A continuació, es van fer entrega als guanyadors de la prova de Pressa de temps que es va fer a «El Farell» 2016. Van ser els següents:
Toni Manzanera, categoria de 40 a 49 anys i absolut
Carlos Ruiz, categoria de 30 a 39 anys
Julián Díaz, categoria de 50 a 59 anys
Pedro Baños, categoria de 60 a 69 anys
Anna Bernat, en fèmines

En quant al Campionat de BTT 2016, el premis van recaure per la seva classificació de la següent manera:
Toni Manzanera, Juan Ruiz, Carlos Gudiña, Jesús Crespo, Josep Tubau i Pedro García.

Tot seguit, i després de passar el local de modo «auditorio» a modo «piscolabis», vem donar compte d’un bon assortiment de menjar i begudes diverses, d’on sobresalia un molt bon pernil servit pel nostre company Albert Vives.

L’acte, com se costum, va ser entretingut i distès, formant-se diferents grupets amb converses guarnides d’àmplis somriures i acompanyats de les viandes que molt ràpidament es veient minvant als plats.

Al volts de quarts de dues, es va donar per finalitzat l’acte, i vem tornar a deixar-ho tot a puesto, amb l’ajuda de molts dels assistents, als quals donem les gràcies.

Esperem que l’any entrant tornem a repetir aquesta modesta festa i comptem amb tots vosaltres per gaudir-la.

Sport Ciclista Bétulo
Maig 2017

Updated: maig 15, 2017 — 2:39 pm

3 Comments

  1. Molt bona redacció Josep, ja he torbat un substitut per fer el Full Informatiu del club, a partir d’ara ja saps, “te cedo poderes”

  2. És una traducció lliure d’un escrit de JR.
    Ell té tot el mèrit.

  3. Toni; lo siento!!! pero tendrás que seguir haciendo el full, ademas ya sabes que eres el mejor redactor y haces unos fulls que te quedan merecedores del premio Pulitzer!!! jejeje

Comments are closed.

Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme