Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Via de la Plata 2.0

Com ja us vàrem detallar en una anterior publicació, en Marcelino Gómez, en Javi Vallespín i un servidor (Àngel Hernández) vàrem fer la meitat de la Via de la Plata des de Sevilla a Salamanca.

En aquesta segona edició, que començarà el proper 18 de setembre de 2023, en José Luis García, Moisés García, Manuel Rueda, Marcelino Gómez, José María Muñoz, Miguel Arroyo i Àngel Hernández com a ciclistes BTT i amb el suport logístic d’en Nacho (tiet d’en José Luis) encararem aquesta segona meitat de la famosa Via de la Plata.

Com deia abans, el proper dilluns 18 de setembre, carregarem les bicis i els trastos i a les 10 del matí sortirem, com de costum, des del Pabelló Olímpic de Badalona amb destí a El Cubo de la Tierra del Vino (Zamora).

Tanmateix, a l’endemà agafarem les nostres bicis amb destinació Tábara (Zamora) amb uns 95 Km de distància i uns 500 m. de desnivell acumulat.

En la segona etapa sortirem amb destí la Puebla de Sanabria (Zamora). Aquest cop serà aprop de 90 Km i un desnivell d’uns 700 m, aproxidament.

Ens trobem a la tercera etapa i canviarem de província per anar a dormir a Laza (Ourense). Aquest cop haurem de recòrrer uns gairebé 90 Km i uns 1.100 m de desnivell per arribar-hi.

Cuarta etapa, i si tot va bé serà la penúltima. Aquest dia anirem a Cea (Ourense) i amb claredat l’etapa amb més dificultat ja que en aquesta sortida  farem uns 85 Km i uns 1.400 m de desnivell (poca broma).

Última etapa, si Déu vol. Destí? Plaça del Obradoiro a Santiago de Compostela. Esperem poder enviar-vos una foto amb el maillot del nostre gran club l’Sport Ciclista Bétulo amb tots els integrants en front de la Catedral de Santiago de Compostela. No obstant aquesta última etapa no serà fàcil per dos motius. El primer és que ja portarem un bon tute i el segon serà que per arrivar-hi  encara ens quedaran aprop d’uns 80 Km i uns altres 1.200 m de desnivell acumulat.

Com no podria ser d’altra manera anirem a recollir el nostre certificat de la Compostelana com a peregrins que hem fet el camí i ens quedarem un dia per gaudir de la gastronomia, la bona companyia i germanor que de ben segur gaudirem entre tots com a bons amics que som i membres de l’Sport Ciclista Bétulo ben orgullosos.

Finalment agafarem la furgoneta, carregarem el estris i les nostres estimades montures i tornarem a casa el dilluns 25 de setembre.

Aquest redactat és el nostre planning que espero no hagi de variar per motius aliens a nosaltres. També dir-vos, que anirem compartint fotografies i comentaris durant aquesta aventura on participarem vuit bons minyons.

Salut i abraçades companys i amics.

Àngel Hernández
Organitzador Via de la Plata 2.0

Updated: setembre 8, 2023 — 5:35 pm
Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme