Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Valoració Temporada BTT 2018

XIIa Temporada Hivernal amb Calendari Regular

Per dotzè any consecutiu hem organitzat i complert un calendari regular de BTT, que ha ocupat els mesos de novembre i desembre del 2018 i gener del 2019, els quals no hi ha campionat oficial d’excursionisme de carretera, En Toni Manzanera i En Pedro Garcia han estat els principals organitzadors, tant del calendari com el desenvolupament del mateix.

Un any més seguim el criteri de l’any passat i totes les sortides han estat a les 8:00h. del matí (excepte una, la Conjunta a Dosrius que vem sortir a les 7,30h.) enguany la majoria s’han fet des de Badalona, unes amb origen a la gasolinera de la BP (N-II) i d’altres des de Montigalà, excepte les dues noves previstes enguany, la que van anar a Montserrat, la qual el desplaçament va ser en cotxe fins a Esparreguera, ja que van poder disposar de la furgoneta de la companya Na Núria Pinós, la qual portava la majoria de les bicicletes, sense ella hauria sigut pràcticament impossible, per aquest gest li estem molt agraïts, cal dir que va ser una sortida molt maca, amb unes vistes de la Muntanya Màgica impressionants ja que vem fer tota la volta a ella fins a Esparreguera, i l’altre sortida prevista al Pla de la Calma la vem haver de suspendre pel mal temps.

Aquest any el nivell de participació ha estat superior al d’anys enrere, una bona notícia sense dubte, només les sortides del cap de setmana de germanor (11-11-18) i la del dia de Reis (6-1-19) van ser voluntàries a decidir pels assistents, cal dir que la sortida que més agrada sempre als participants és la que es realitza al Riu Ripoll, que gairebé sempre és la primera i l’última, però enguany hem descobert la sortida abans comentada a Montserrat que ens la va ensenyar En Pedro García i els seus col·legues d’Esparreguera, que també va agradar als participants.

Dir també que en la majoria de les sortides de la temporada van venir alguns companys que no eren socis del club, però eren amics de alguns socis participants.

De tota manera s’ha de reconèixer un any més que la majoria dels socis se estimen més sortir amb bicicleta de carretera, tot i ser hivern, però cada any el nombre de BTTers augmenta, i això es el que ens motiva a continuar un any més.

Els que hem participat de les sortides en BTT hem gaudit de la muntanya, els seus paisatges, la tranquil·litat, i la germanor que hi ha entre nosaltres.

Agrair a: En Pedro García , a Na Núria Lligonya i a En Ovidio Ruiz per l’interès i afany demostrat a l’hora de mantenir i complir aquesta activitat, a més de ser els més assidus a les sortides, agrair també a la resta dels companys participants, per la seva companyonia i bona actitud.

Febrer 2019
Toni M.

Updated: febrer 8, 2019 — 6:31 pm
Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme