Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Sortida Combinada Cim de les Àligues/Moià


Aquest any el club ha decidit fer una sortida combinada amb la família al Pic de les Àguiles, una mica per sobre de Sant Feliu de Codines. La sortida pels familiars en autocar, serà a les 9:30h del Museu de Badalona, i els ciclistes a les 6:00h de la BP.

Considerem que és un recorregut exigent, i què qui decideixi fer-ho haurà tingut que fer una preparació adeqüada i ser conscient del que té per endavant.

Ni més ni menys que 120 Km. amb un primer coll, Collsacreu, de 7,9 Km. d’ascensió per assolir els 355 m. amb un desnivell mitjà del 4,4% que culminarà els 36 primers km. A continuació i sense defallir enfrontarem el Collformic, port de 1a categoria, una ascensió des del pont del riu Tordera de 15,4 Km. amb un desnivell acumulat del 5,3%, que culminarà als 1.145 m, amb 72,9 Km. recorreguts.

S’esmorzarà, a dalt del Collformic.

A partir d’aquí descens fins a Tona i després cap a Centelles, amb 94,5 Km. recorreguts, s’afrontarà la darrera pujada, aquesta més suau que les anteriors però amb un centenar de kilòmetres a les cames fins a Sant Quirze de Safaja, on enllaçarem amb la carretera cap a Castellterçol i arribarem a Moià, on estarà esperant la resta de l’expedició i l’autocar per guardar les bicis i passar a continuació al restaurant pel dinar.

Les places d’autocar gairebé estan exhaurides, pel que qui no hagi fet la inscripció es pot posar en contacte amb el club per demanar informació.

Enllaç al mapa del recorregut.

Descarrega track: (pista GPX)(TCX)(KML)

Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme