Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Resum 13a Temporada hivernal de BTT

Per tretzè any consecutiu hem organitzat i complert un calendari regular de BTT, que ha ocupat els mesos de novembre i desembre del 2019 i gener del 2020, els quals no hi ha campionat oficial d’excursionisme de carretera.

En Pedro Garcia i En Toni Manzanera han estat un any més els principals organitzadors, tant del calendari com el desenvolupament del mateix.

Un any més seguim el criteri de l’any passat i totes les sortides han estat a les 8:00h. del matí (excepte una, la Conjunta a Dosrius que vam sortir a les 7:30h.) com és habitual la majoria s’han fet des de Badalona, unes amb origen a la benzinera de la BP (N-II) i d’altres des de Montigalà, excepte les dues que vam fer la temporada passada i que les hem tornat a fer, la sortida a Montserrat la qual el desplaçament es fa amb cotxe fins a Esparreguera, cal dir que va ser un cop més una sortida molt maca, amb un recorregut diferent respecte al que vam realitzar l’any passat, amb unes vistes de la Muntanya Màgica impressionants, ja que una vegada més vam fer tota la volta a la muntanya fins arribar a Esparreguera, i l’altra sortida prevista al Pla de la Calma que enguany l’hem feta en sentit contrari a com la vem fer l’any passat, sortint d’Aiguafreda pujada al Pla i descens espectacular fins a Cànoves.

Aquest any el nivell de participació ha estat similar al de l’any passat, les dues sortides que no es van realitzar van ser la del cap de setmana de germanor (17-11-19) la qual van decidir els assistents que hi eren en aquest moment, i la de Collserola (19-1-20) que es va suspendre per la pluja, cal dir que la sortida que més agrada normalment als participants és la que es realitza al Riu Ripoll, que enguany l’hem allargat una mica més, concretament fins al Puig de la Creu, la qual es fa gairebé sempre la primera i l’última sortida del calendari, sense oblidar-nos de la de Montserrat i la del Pla de la Calma.

Dir també que en la majoria de les sortides de la temporada van venir alguns companys que no eren socis del club, però eren amics d’alguns socis participants.

De tota manera s’ha de reconèixer un any més que la majoria dels socis els hi agrada més sortir amb bicicleta de carretera, tot i ser hivern, però esperem que aquesta tendència canviï i s’animin els companys a sortir amb nosaltres.

Els que hem participat de les sortides en BTT hem gaudit de la muntanya, els seus paisatges, la tranquil·litat, i la germanor que hi ha entre nosaltres.

Agraïr a: En Pedro García, a En Andrés Santos i a Na Núria Lligonya per l’interès i afany demostrat a l’hora de mantenir i complir aquesta activitat, a més de ser els més assidus a les sortides, i a En Josep Carrión per la seva valentia a l’hora de realitzar algunes sortides amb nosaltres tot i no tenir una bici cent per cent de muntanya, agrair també a la resta dels companys participants, per la seva companya i bona actitud.

Toni Manzanera – Febrer 2020

Updated: gener 31, 2020 — 2:26 pm
Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme