Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Recomanacions SARS-Cov-2

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física amb noves mesures per al sector esportiu per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.

D’acord amb les decisions adoptades pels òrgans de govern del Pla d’actuació del PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, activat en fase d’Emergència 1, i en base a la Resolució SLT/719/2020, del Departament de Salut, per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física comunica al sector esportiu català, tant públic com associatiu i privat, l’adopció de les mesures preventives següents, des del dia 13 de març de 2020 i durant un mínim de 15 dies:

  • Recomanació d’ajornar o suspendre les competicions i esdeveniments esportius d’especial rellevància previstos de ser realitzats a Catalunya.
  • Recomanació del tancament de totes les instal·lacions esportives, tant de titularitat municipal com privada.
  • El tancament dels Centres de Tecnificació Esportiva d’Esplugues de Llobregat, Banyoles, Ripoll, Amposta, Lleida, La Seu d’Urgell i La Vall d’Aran.
  • La suspensió de serveis i activitats del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès per als grups i esportistes, exceptuant els classificats o amb opcions de classificació per als propers Jocs Olímpics/Paralímpics o equivalents.
  • Tancament del Canal Olímpic de Catalunya i dels centres de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya de Barcelona i de Lleida

Aquestes mesures són susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment, responen a l’objectiu d’afectar i reduir al màxim els moviments i les concentracions de la ciutadania en la seva vida quotidiana, i se centren en la protecció general de la població i, en especial, dels grups socials més vulnerables.

Per totes aquelles consultes que puguin sorgir a nivell territorial, posem a disposició les diferents Representacions Territorials de l’Esport.

Reiterem la importància que les instal·lacions i equipaments esportius compleixin amb les recomanacions d’higiene, aforament i distància de seguretat entre persones que les autoritats estan difonent per tal d’evitar els contagis, i informin de les mateixes als usuaris.

A tot això, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física vol agrair a la ciutadania i al sector esportiu català la comprensió, la responsabilitat social i la col·laboració que està demostrant davant el compliment d’aquestes mesures.

13 de març de 2020

Updated: març 13, 2020 — 4:30 pm
Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme