Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Prou ciclistes morts a les carreteres!

José María de la Torre amb el maillot de la celebració dels 50 anys del club.
Integrant del grup de vuit participants en aquest tràgic succès, i un dels que malauradament no van sobreviure.

Us informem que la Federació Catalana de Ciclisme de Catalunya i l’Ajuntament de Rubí han convocat una marxa ciclista el proper dissabte, 3 de setembre, a les 10:00h, per tal de reivindicar més seguretat a les vies públiques i davant de les morts de ciclistes a les carreteres.

El recorregut començarà a la Rambla del Ferrocarril (davant l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya), i acabarà amb una concentració i manifestació davant de l’Ajuntament de Rubí, a la plaça Pere Aguilera, on es retrà homenatge als dos ciclistes que van perdre la vida en ser atropellats per un vehicle a Castellbisbal el passat 21 d’agost de 2022, amb un minut de silenci i la lectura del manifest Prou ciclistes morts a les carreteres!

L’Sport Ciclista Bétulo considera justa aquesta reivindicació i també s’hi sumarà a aquesta concentració.

Els que poguem assistir-hi ens concentrarem a les 8:00h al punt de trobada de Montigalà i des d’allà partirem cap a Rubí. Considerem molt important que tothom vagi equipat amb l’uniforme oficial que ens representa.

Recomanem també que cadascú es faci càrrec del seu habituallament, doncs de ben segur serà difícil trobar un lloc on poder prendre alguna cosa.

Esperem i desitgem una representació ben nombrosa.

Sport Ciclista Bétulo

Updated: setembre 1, 2022 — 11:08 pm
Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme