Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Mobilona 2023

El passat dimecres, 22 de març, es va celebrar la 6ª edició de la Mobilona al camp municipal Pere Gol. La Mobilona no és ni més ni menys que la diada de l’educació viària a Badalona pels nostres infants. En aquesta ocasió varen participar uns 230 nens i nenes de 3er de Primària.

Aquest dia festiu per els més petits és el final d’un procés d’educació viària que treballen a l’escola i amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, a totes les escoles de Badalona i que culmina en una sèrie d’activitats formatives i de forma entretinguda.

En les activitats d’aquest dia participen empreses i agrupacions vinculades amb la seguretat viària com el RACC, la Guàrdia Urbana de Badalona, el Servei Català de Trànsit, TRAM, l’Institut Guttmann, el 112 i com cada any també el nostre estimat Sport Club Bétulo amb el nostre president en Josep Bernabeu al capdavant i en Marcelino i un servidor (Àngel Hernández) per tal de col·laborar i acompanyar al “Presi”.

Els que vàrem tindre la sort d’assistir a aquesta diada, vem poder gaudir d’un dia especial en el que la canalla frueix i aprèn.

Personalment em vaig quedar gratament sorprès al comprobar l’efectivitat del treball realitzat. Penseu que en el nostre stand es fan unes preguntes tipus test com: «es pot d’ur auriculars quan ens desplacem amb el patí o en bici?» «Es pot circular per la vorera?» O inclús «Es poden fer carreres al carrer?» «Qui te prioritat en un pas cebre?» Entre d’altres qüestions i també se’ls anima a que expliquin el perquè de les seves respostes. Enfí, va ser un dia fantàstic on vàrem compartir i també aprendre nosaltres dels infants.

Sens dubte l’any vinent repetiré aquesta magnífica experiència on el nostre estimat club, amb una trajectòria de 93 anys d’història, te molt a dir.

Àngel H. Romagosa
S.C. Bétulo

Updated: març 27, 2023 — 9:21 pm
Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme