Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Mobilona 2019


20 de març, Zona Esportiva Municipal de Can Cabanyes

Organitzat per l’Ajuntament de Badalona i amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat, on també hi era l’Sport Ciclista Bétulo, el propassat dimecres, 20 de març, es va celebrar al camp de futbol de Sistrells la «Mobilona 2019».

Aquesta activitat és la segona vegada que es celebra a Badalona i es tracta d’una diada d’educació viària, dirigida a escolars de diferents centres de la ciutat, on cada entitat donava explicacions, dins de la seva especialitat, als diferents grups de joves què, per ordre, s’apropaven a la taula de cada organització. L’horari va ser de 10:00 fins les 12:00h.

L’Sport Ciclista Bétulo va acceptar l’invitació de l’Ajuntament i va estar present a la Mobilona. S’ens van oferir dues taules, on en Josep Bernabéu i l’Adolfo Recuenco van formar una parella i per l’altra banda en Salvador del Río i en Joan Ruiz es van encarregar de donar totes les explicacions que la canalla demanava.

Josep Bernabéu, va preparar unes làmines plastificades on hi havien preguntes molt elementals sobre seguretat i conducta a les vies urbanes, totes elles relacionades amb la conducció de bicicletes i respecte a les senyals i normes de circulació. Unes d’aquestes preguntes eren correctes i altres n’eren de falses, deixant l’anàlisis i la resposta als joves segons el seu criteri, i agrupant la resposta a la part de errònies o correctes. En cas d’error o dubtes era quan explicàvem el perquè de cada qüestió i finalment va quedar un format força entretingut, molt participatiu i didàctic per tot el jovent allà congregat.

Fent una mica de balanç, donem per molt bona l’experiència, tot i què el temps va ser del tot just i no es va poder atendre tota la demanda que la canalla ens formulava.

Seria interessant que aquest event es consolidés i que tingui continuïtat en propers anys, doncs sempre és molt positiu que els joves prenguin consciència sobre un tema tant important com és l’educació vial i la movilitat a ciutats com ho és Badalona.

Març 2019
JR

Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme