Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Manel Moron fa pòdium a la Volcat 2017

El nostre company Manel Moron, ha participat en la present edició de la prova per etapes de referència a Catalunya. Com marca la tradició, la VolCAT 2017 s’ha disputat en plena Setmana Santa en la seva 12 edició, els dies 14, 15 i 16 d’abril. L’edició 2017 ha estat el tercer any consecutiu en que la VolCAT atorga punts UCI en la categoria XCS S2, fent que sigui un punt de trobada de corredors d’èlit internacional.

Aquests són els quilometratges aproximats de les 3 etapes:
Etapa 1. 58 km +1.500 Mts (Video Etapa 1) Autor: Daniel Race
Etapa 2. 77 km +2.100 Mts (Video Etapa 2) Autor: Daniel Race
Etapa 3. 43 km +1.100 Mts (Video Etapa 3) Autor: Daniel Race

Manel Moron va competir en la categoria Master-60, i va aconseguir una meritòria segona posició en la seva categoria, i quedar en el lloc 361 d’un total de 548 participants, agrupats en Èlite, Master30, 40, 50, 60 i Fèmines, en el còmput total dels tres dies de competició.

361.- 377 MORON,Manel MA-60 ESPOT TEAM CLUB CICLISTA 11:43:13-000 a 4:11:55

Segons ens explica, la primera jornada es va sentir amb bones sensacions, tot i el recorregut tècnic i exigent, mantenint un bon ritme sempre amb el grup capdavanter. El segon dia, l’esforç de la primera jornada li va passar factura, doncs el recorregut era el més llarg i va tenir que esforçar-se de valent per completar l’Etapa Reina. El tercer dia, al cansanci acumulat es va afegir el fang, que encara va fer més complicada la prova.

Per tot això, des de l’Sport Ciclista Bétulo, felicitem al nostre company per aquesta fita, i l’haver pogut competir amb els nostres colors en una prova de tant nivell, com ha sigut la Volcat 2017.