Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

La Diada Montserratina i la Pedalada Barcelona-Sitges 2016 ja tenen data

13/07/2016
Federació Catalana de Ciclisme – Cicloturisme

Des de la Federació Catalana de Ciclisme ja estem treballant en l’organització dels dos esdeveniments que tancaran la temporada cicloturista 2016.
Per una banda la 68a edició de la Diada Montserratina es celebrarà aquest any el diumenge 6 de novembre. Com sabeu, la Montserratina és el tradicional aplec organitzat per donar gràcies a la Mare de Déu per les fites ciclistes de la temporada. Abans de les 10:00 hores es farà l’habitual benedicció i tots els participants i clubs assistents podran recollir el pin i cinta commemoratius respectivament.
Atenció a la nova data. Per coincidència amb la Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat, aquest cop la data es retarda una setmana del que és habitual els últims anys. Tingueu-lo en compte.
Una setmana després, el diumenge 13 de novembre, tindrà lloc la 22a edició de la Pedalada Barcelona-Sitges. Aquesta ja clàssica cita s’organitza des de 1994 per reivindicar la seguretat viària dels ciclistes a la carretera i ciutats i uneix les dues localitats amb l’atractiu de poder rodar amb les costes del Garraf tancades a la circulació de vehicles.

Després de la tornada de l’estiu, començarem a donar més detalls d’aquests dos esdeveniments als nostres canals.

1 Comment

  1. La Montserratina ha perdut el seu encant ja que abans ( he anat 20 anys seguits ) es trobaven totes les penyes a dalt de la placeta preparant els esmorzars per a quan arribessin els seus ciclistes. Convidàven a tothom que demanava quelcom cosa i t’oferíen lo que teníen amb molt de gust. Ara això ja fa uns cinc anys que ha canviat a pitxor. La foto que publiques ho diu tot i si va més gent ( ho he viscut )t’empenyen al precipici. Ens tracten com a borregos i això ja queda així si no hi ha una queixa dels clubs demanant que la trobada es faci a dalt de tot com es feia abans.

Comments are closed.

Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme