Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Fira de l’Esport, Badalona 2017

Fira de l’Esport
17 de juny, Passeig de La Salut

Organitzat per l’Associació de Comerciants de La Salut i l’Ajuntament de Badalona, el dissabte, dia 17 de juny va tenir lloc al Passeig de La Salut la «Fira de l´Esport a Badalona».
L’Sport Ciclista Bétulo, va acceptar la invitació dels organitzadors i va estar present a la Fira, concretament a la carpa 11, situada davant del número 58 del passeig, ininterrompudament de les 9:30 fins les 20:30 h.
En dues taules vem exposar una mostra d’equipacions de diferents èpoques, fins arrivar a l’actual, així com un recull de fotografies oficials dels darrers anys, alguns complements amb el logo del club (lokbox, gorres, banderí, clauer, etc.). Alguns accessoris per la seguretat i el respecte als ciclistes i el calendari d’excursionisme 2017.
Van ser diversos companys els que van estar atenent l’stand en diferents franges horàries, destacant la presència del nostre president, en Josep Bernabeu, que va estar tota la jornada acompanyat pel Dídac Moreno, Pedro Baños, Josep Carrión i Juan Ruiz. També van passar un bon nombre de companys del club, que van amenitzar molt més aquesta mostra amb la seva presència.
En acabar, es va recollir tot i ho vem retornar al club, deixant-lo ben endressat al seu lloc.
Fent una mica de balanç, pensem que encara que es va fer una mica llarga, amb franges horàries de poc moviment de persones, sobretot al migdia i amb temperatures que no acompanyaven per res a passejar, la participació en aquesta Mostra servirà per donar-nos a conèixer una miqueta més al barri de La Salut, i alhora a les autoritats locals en temes de participació i esport, mostrant-nos com un club amb qui es pot comptar en les tasques de dinamització a la ciutat.
Agraïm a tots els companys que fan fer acte de presència, pel seu recolçament i col·laboració, que van fer molt més entretinguda i amena aquesta jornada.

Juny 2017

J.R.

1 Comment

  1. Jornada larga, pero valió la pena.

Comments are closed.

Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme