Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Darrera sortida del Campionat d’Excursionisme 2016

100_5362

Aquest diumenge, 30 d’octubre de 2016, hem realitzat la darrera sortida oficial del Campionat d’Excursionisme d’enguany.

Un bon grup de participants ha près part en aquesta sortida tant especial climatològicament parlant, s’ha passat de la boira al sol, i del calor al fred depèn del costat de la carena de Collserola que trepitjàvem. Finalment, el calor i un bon sol ens ha acompanyant en la darrera pujada per La Vallensana, fins que al cap d’amunt, el grup ens hem acomiadat uns dels altres, i dels tres companys que ens han donat tot el seu suport damunt de la furgoneta, Pedro, Ovidio i Adolfo, i què també s’han encarregat del reportatge fotogràfic que acompanya aquest post. Particularment, he d’agraïr a l’Ovi per les bones presses que ens ha fet tot pujant La Vallensana.

Especial menció s’ha de fer, i és un fet que ens ha de fer sentir orgullosos, què s’hagin afegit a l’esmorçar companys com en Jaume Martínez, que juntament amb el seu fill Pablo, han compartit taula, xarrera d’antigues batalletes al club, en el temps que va formar part activa. També al Miguel Arroyo i el Pere Ferret, que estan lluitant cadascú amb els seus problemes físics, als quals desitgem que ho superin el més aviat possible.

S’ha d’agraïr no haver tingut cap problema més greu que qualsevol averia sol·lucionada amb el suport inestimable del cotxe que ens dona suport. Cap integrant ha pres mal i tothom ha pogut gaudir del ciclisme al seu nivell.

Desitgem que totes les temporades i els quilòmetres que vinguin d’aquí endavant, siguin com els que hem fet avui.

Bona sort i fins la propera temporada!!!!


OVICRÒNICA

Bueno hoy última salida del club. Salida desde Montigala. Título de hoy , entre brumas . En la salida más de 30 efectivos, por mi parte hoy de copiloto con el capi. Adolfo también en coche, salida un poco rara entre la humedad y el cambio de hora. Camino de la roca, hacia montcada hoy al reves, 1 cementerio mucha niebla y mucho ciclista, desde atras no se subió muy partidos, después de agruparnos tocaba la Ronda, un pequeño malentendido nos hizo esperar al furgón en otro sitio. Después de hablar con Manolo nos pusimos en marcha, tocaba Rabasada, 1 víctima de la humedad Facundo al furgón. Un chaval chino se paro a preguntarle si estaba bien. Reanudamos la marcha, el chaval llevaba un ritmo muy alto, cada vez que parábamos nos cogia, fue pasando el tío , los últimos, Manolo y Pelaez, paso como un avión, le quedo Leo y Minion, le avisamos lo que venía, les aguantaron los dos, nosotros nos fuimos al bar, algunos como Paco y Albert fueron por otra parte, el Capi solto repertorio de chistes, llegaron todos, esta vez el bar cumplio, una mujer enérgica jajajajaaja, nos puso firmes, Carlos como cada año trajo pastas por su cumpleaños, foto de rigor, y para montcada, tocaba la última tachuela, Vallensana, adelantando para hacer fotos, espero que salgan bien, arriba reparto de mochilas y despedidas, unos al club otros para Casa. Final de temporada, nos iremos viendo, un placer y hasta pronto Agur . No dejéis la bici.

 

Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme