Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Bicircuit Festival Barcelona (30 d’abril & 1 de maig 2016)

AAFF_ANUNCI A3_TRAZ

La Federació Catalana de Ciclisme ens tramet aquesta notícia que posem en coneixement de tothom

Els dies 30 d’abril i 1 de maig el Circuit de Barcelona-Catalunya organitzarà la primera edició del BiCircuit Festival, un cap de setmana dedicat exclusivament al món de la bicicleta! Competicions a la pista, activitats per a nens, jornades de seguretat vial, mercat de 2ª mà i exhibicions.

Ets un apassionat del ciclisme? T’agraden els reptes? Doncs participa en algunes de les competicions que s’organitzaran: 24 Hores Madform BiCircuit, la Gran Fondo, la Marxa BTT i el Campionat del Món de Brompton. Inscriu-te ara a www.bicircuit.cat


Marxa BTT BiCircuit (33 km)

L’itinerari té sortida des de la recta principal del Circuit amb direcció al Parc Natural Serralada del Litoral i, un cop allà, tornada al Circuit fent una última volta pel circuit Off Road. El recorregut finalitzarà al pàdoc.


Brompton WC (14.1 km)

Competició amb sortida tipus “Le Mans” des de la recta principal del Circuit i amb la bicicleta plegada. Consta de 3 voltes completes al traçat Gran Premi. La indumentària del participant haurà de ser segons l’establert: americana i corbata.


24H Madform

Per primera vegada es disputaran unes 24 hores de ciclisme al Circuit. La prova constarà d’equips formats per  1, 2, 4, 6 o 8 corredors.


Gran Fondo BiCircuit (162 km)

L’itinerari té sortida des de Parets del Vallès (Poliesportiu Purito Rodríguez) amb direcció a Sant Celoni. Es recorreran els millors paratges de la zona del Montseny i Sant Llorenç del Munt i Oball. El recorregut finalitzarà fent una volta al traçat Gran Premi del Circuit.


Campionat de Catalunya Cronogincana Infantil: Dissabte 30 d’abril a les 10h matí. Per tots els nens/es federats de les categories de Principiants, Alevins i Infantils. Un cop acabada la Cronogincana, quedarà el circuit d’habilitats lliure per tots els nens i nenes que visitin el Bicircuit durant el cap de setmana; posem la bici i el casc, només cal portar les ganes de pedalar.


Copa Catalana Júnior/Fèmines : Diumenge 1 de maig, a les 17h tarda. Cursa per les categories júnior i fèmines èlit, puntuables pels ranquings de copa Catalana i Fèmines èlit. La cursa tindrà un total de 70 kms (15 voltes al circuit).

Sigues part de la festa del ciclisme! Serà un esdeveniment pels amants de la bicicleta i aficionats al ciclisme, en un ambient lúdic i familiar i, amb entrada gratuïtaBicircuit.

Updated: abril 17, 2016 — 10:22 pm
Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme