Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Assemblea General Extraordinària de Socis (26-07-2022)

Grup de socis que van assistir a l’Assemblea Extraordinària per elegir la nova Junta.

El passat dimarts, 26 de juliol del 2022, a les 19:00h en segona convocatòria, es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària de Socis de l’Sport Ciclista Bétulo, amb l’assistència d’una vintena de socis, aproximadament.

L’Ordre del Dia va ser el següent:

  1. Votació i elecció de la nova Junta Directiva de l’Sport Ciclista Bétulo.
  2. Precs i preguntes.

Amb data del 12 de juliol del 2022 (termini de presentació de candidatures) només es va presentar una candidatura, la qual estava formada per:

President: Josep Bernabéu Rueda
Secretari: Marcelino Gómez Rivodigo
Tresorer: Àngel Hernández Romagosa
Sotssecretari: Carles García Gil
Vocals: Pedro Baños, Facundo Díaz Fernández, Leo Juan Martínez, Antonio Manzanera Pastor, Adolfo Recuenco Moya i Albert Vicente Deportos

El president, Josep Bernabéu, amb membres de la Junta sortint.

Després de donar a conèixer els noms amb els respectius càrrecs de cadascun dels integrants d’aquesta candidatura, es va passar a realitzar la votació, amb el resultat del vot afirmatiu de la totalitat d’assistents a l’Assemblea.

Amb el resultat afirmatiu d’aquesta votació, aquesta serà la nova Junta Directiva que dirigirà i administrarà el club durant els propers quatre anys.

La nova Junta va acordar en reunir-se per primera vegada el 6 de setembre d’enguany, per tal de formalitzar els tràmits, repartir funcions, fer un pla de treball i rebre l’assessorament dels membres sortints de l’antiga Junta Directiva.

Per acabar, els membres sortints de l’anterior Junta, Dídac Moreno, Fernando González i Joan Ruiz, van dirigir unes paraules als companys, donant-li’s el seu recolzament i ajuda per tal que els nous membres no tinguin cap problema en l’inici d’aquest nou període.

Juliol 2022
JR

Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme