Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

Arriba el 13è Trofeu Internacional Pista “Ciutat de Barcelona” IV Memorial Miquel Poblet

17/09/2016

Arriba el 13è Trofeu Internacional Pista “Ciutat de Barcelona” – IV Memorial Miquel Poblet

Tot a punt per la celebració, dissabte vinent 17 de setembre, del 13è Trofeu Internacional Pista  “Ciutat de Barcelona” – IV Memorial Miquel Poblet  al Velòdrom municipal d’Horta, organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme i el Club Ciclista Pista BCN amb el suport de  l’Ajuntament de Barcelona.
La competició de pista per a les categories Elit i S’23 (Homes i Dones) està  inscrita al calendari de la Unió Ciclista Internacional, classe 2, única a l’estat espanyol, i atorgarà punts per poder participar al Campionat del Món i a la Copa del Món de Pista.
El programa de pista es desenvoluparà en dues sessions,  de 10:00 a 14  i  de  17:00 fins a 21:00 h, amb competicions de Velocitat, Keirin, Puntuació, Scratch i Eliminació.
Al matí, les proves de classificació de Velocitat Elit (H/D), la cursa de Puntuació Elit Dones, la cursa de Fons Scratch Elit Homes i les finals de Velocitat Elit(H/D).  Completarà el programa matinal una exhibició de curses darrera moto Derny.
A la tarda, les classificatòries de Keirin Elit (H/D), la cursa de Fons Scratch Elit Dones, la cursa de Puntuació Elit Homes, les curses d’Eliminació (H/D) i les finals de Keirin Elit (H/D).
Tot el programa – horari al enllaç :
https://www.ciclisme.cat/cursa/pista/13e-trofeu-internacional-ciutat-de-barcelona-memorial-miquel-poblet
Estan inscrits al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona  equips representatius d´ Itàlia , Portugal, Finlandia, Gran Bretanya, Hungria, Noruega, Irlanda, Belgica i Austria , així com els equips Eustrak Euskadi, Reyno de Navarra, Cyclance Team i  més els combinats d´ Extremadura, Guipuzcoa i Catalunya.
Un excel·lent programa de pista amb entrada gratuïta i que esperem tingui l’acceptació de tots els aficionats que es desplacin al Velòdrom Municipal d’Horta.

– See more at: https://www.ciclisme.cat/noticies/arriba-el-13e-trofeu-internacional-pista-ciutat-de-barcelona-iv-memorial-miquel-poblet#sthash.hLNaZJ20.dpuf

Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme