Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

9a SE Pedro García In Memoriam (El Ter – Montgrí)

Ruta Llarga: 102,3 Km – Desnivell: +613m
Ruta Curta: 88,9 Km – Desnivell: +555 m

Dia: 25 de març 2023
Hora prevista de sortida: 7:30h
Punt d’inici: Sant Julià de Ramis
Km: 102,3 / Km: 88,9 (opció Curta)
Desnivell positiu: 613m / 555m (opció Curta)
Superfície: 24% pavimentada. 76% terra.
Avituallament: Cadascú portarà lo seu. Tres o quatre parades tècniques.


Tracks:

Punt d’inici:
https://goo.gl/maps/c9xfXXN6D7yuiBeYA


La 9a SE serà un repetició de la 1a SE a La Gola del Ter, però fent un canvi del punt de sortida. Es trasllada a Sant Julià de Ramis, just a l’inici de la pista de terra, evitant la travessa de Sarrià de Ter. Això farà que la Ruta Curta, quedi amb un quilometratge completament assequible a qui vulgui provar les Especials per primera vegada. En canvi la Ruta Llarga queda amb un quilometratge similar, però afegint la dificultat de la travessa de la Serralada del Montgrí des de L’Escala fins L’Estartit.

Servirà per retre un petit homenatge al nostre company Pedro, que de ben segur ens acompanyarà des d’on estigui mirant-nos amb aquell somriure sorneguer que tenia.

La tornada serà remuntant el riu per la seva banda dreta fins el punt d’inici.

És una bonica sortida, sense cap dificultat, i molt recomanable per qui vulgui provar el pedalar a bon ritme per camins de terra, envoltat d’una natura inigualable.

Està previst fer un dinar a l’Hotel-Restaurant Medinyà, dels qui vulguin tornar dinats. Tenim una pre-reserva per un grup d’una dotzena de persones, que es concretarà el mateix dissabte, amb un preu de 14€.

Qualsevol persona que estigui interessat en fer-la pot comunicar-ho prèviament, o presentar-se al Punt d’Inici a l’hora indicada de sortida.

Josep Carrión
S.C. Bétulo

Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme