Sport Ciclista Bétulo

Pàgina oficial de l'Sport Ciclista Bétulo

3a Especial a Osona (7/5/2022)

Opció LLARGA: 68 Km. +1.274m


Opció CURTA: 59,1 Km. +1.029m


Per aquesta Tercera Especial del 2022, s’ha triat la comarca d’Osona i del Lluçanès, amb un recorregut una mica més exigent que els anteriors, augmentant els metres de desnivell i retallant quilometratge.

La sortida serà des de Les Masies de Voltregà, i la ruta com fins ara també serà circular.

Hi han previstes dues opcions, per tal que qui vulgui, pugui triar la que millor li convingui. La difícil coronarà dos llocs emblemàtics d’aquelles contrades, l’hermita de Santa Perpètua (761m), una pujada curta però exigent amb pics dels 16%, i a continuació al Santuari de Santa Llúcia de Sobremunt (944m).

L’opció «fàcil» anirà guanyant alçada fins Sant Boi, però sense fer aquestes dues fites, recorrent tota la vall de la Riera de Sorreigs, passant al costat del Gorg Negre.

S’esmorzarà a Sant Boi de Lluçanès, al kilòmetre 40 i després s’acabarà de conquerir la màxima cota (1.044m) al Santuari de la Mare de Déu dels Munts també amb dues opcions, una més llarga per carretera i menys desnivell i una més dura, per pista i amb rampes també importants.

Santuari de la Mare de Déu dels Munts.

Com sempre esteu tots invitats. Qui vulgui només ha de comunicar-ho i el posarem al corrent de tot per tal que pugui acompanyar-nos.

Josep Carrión
S.C. Bétulo

Updated: maig 9, 2022 — 6:41 pm
Sport Ciclista Bétulo © 2016 Frontier Theme